IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
11:30 | 23 октомври 2021
Обновен: 04:02 | 25 април 2024

Неочакван обрат по "Случая Калиманци"

Свидетел: "Потърпевши" са проститутка и сводникът й

По материала работи: Ставри Таргов
Неочакван обрат по "Случая Калиманци"

"Здравейте, пиша ви за случая, разиграл се в село Калиманци.

Според това, което се пише, К.К. и Г.Н. спират такси и неправомерно отнемат дамска чанта с пари (сумата от 150 лв), но това, което не се споменава, е, че тези пари са били откраднати от тях минута по-рано от (жената) проститутка и нейният сводник, седящ на задната седалка на таксито.

При опит да говорят с тях сводникът изважда оръжие. Обвиняемите съобщават за случилото се на телефон 112 и при пристигането на полицаите доброволно предават себе си и всички доказателства с цел да улеснят разследващите полицаи." Това пише до ИА "Черно море" читател, който е оставил телефона си за връзка.

Ето какво разказва още той:

"Гореописаните факти са споменати в делото, но интересно защо не се споменава никъде в статиите, които се изписаха. Повече от ясно е, че искат да добавят "разкрити" случаи към биографиите си, без да си дават сметка, че всъщност ще вкарат невинни хора в затвора. Може би и на вас и всеки друг човек с логично мислене става интересно как жената се среща с мъжете, а минута по-късно те я "обират".

По неофициална информация същата и сводникът и са с множество криминални регистрации.

Прикачвам снимка на обявата на жената в ало.бг с цел (ако е законосъобразно) да бъде качена и други евентуални нейни жертви да излязат наяве и внесат яснота по случая.

Коментари

Владимир Марков ( преди 2 години )
Има логика в това обяснение на случая.Ако беше грабеж защо не са обрали и шофьора на таксито?Просто хората са си прибрали откраднатото от *** и сутеньора и.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 8
Новини Варна