IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
09:40 | 4 март 2024
Обновен: 02:57 | 28 април 2024

2 БМВ-та се удариха до стадион "Варна" след дрифт

Наложило се да режат ламарините на едната кола, за да извадят пострадалия

По материала работи: Ставри Таргов
2 БМВ-та се удариха до стадион "Варна" след дрифт

Снимка Васил Георгиев

Тежка катастрофа е станала снощи във Варна. Инцидентът е възникна между два автомобила с марка „БМВ“. Според очевидци вследствие на удара се е наложило пострадал да бъде ваден с помощта на пожарникари.

Пристигнали са и екипи на полиция и спешна помощ. Мъж съобщава, че той и приятелката му се разминали на косъм да бъдат блъснати, докато чакали на спирка, пише Glasnews.bg.
 
”Преди малко е станала голяма катастрофа срещу стадион "Варна" между две коли на БМВ с младежи. Ударът е бил много силен. Всичко се случва пред очите на съпруга ми, който веднага се е обадил на КАТ и Бърза помощ.

Дошла е и пожарна. Не могат да извадят човек от едната лека кола и я режат в момента. За Бога, научете децата си да карат внимателно. За къде бързат?

Страшно е за очевидците, а още по-страшно за родителите. Нека се молим, който и да е, да остане жив,“ пише жена.

„Стана пред очите ми, автомобилът на косъм да отнесе мен и приятелката ми на спирката (4 - 5 метра разстояние). Нямам думи, всичко това за един дрифт е ненормално. Бог да го благослови и дано си вземе поука,“ пише очевидец.
 

Коментари

Новини Варна