IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
16:25 | 24 юни 2015
Обновен: 03:34 | 2 май 2024

Девойка изпадна в истерия, след като я блъснаха на кръстовище

Пенсионер в кома след тежка катастрофа

По материала работи: Златина Добрева
Девойка изпадна в истерия, след като я блъснаха на кръстовище

Безумието на варненските пътища и абсолютното незачитане на закона за движение по пътищата вкара няколко души в болница само за ден. Един от ранените – мъж на 76 години, е в кома и с опасност за живота, а 19-годишно девойче изпаднало в истерия, след като било пометено на кръстовище от товарен мерцедес.

Пенсионерът е блъснат вчера, около 10 часа сутринта на кръстовището на булевардите „Янош Хуняди” и „Трети март” докато пресичал. Той е откаран в болница с тежка травма на главата и опасност за живота. Срещу 47-годишният шофьор на леката кола е образувано предварително производство.

Друг пенсионер – на 74 години, е в болница със счупен таз, след като 56-годишен столичанин рязко отвори вратата на реното си в „Аспарухово” и го съборил от велосипеда му.

Девойчето пък било ударено с пежото си на кръстовището на  бул. "Осми Приморски полк" и бул. "Левски". Момичето си карало в платното докато товарният мерцедес до него решил рязко да премине в неговата лента, без да се огледа. 19-годишната шофьорка не е пострадала, но изпаднала в нервна криза и била откарана с линейка в болницата.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна