IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
17:01 | 24 юни 2015
Обновен: 03:34 | 2 май 2024

Нашенка му хвана цаката – почива безплатно

Униформените успели да я засекат по средата на ваканцията й и я закопчали

По материала работи: Златина Добрева
Нашенка му хвана цаката – почива безплатно

31-годишна варненка откри вариант за безплатна почивка на море, но на петия ден полицаите й секнаха безгрижната ваканция. Сега ще й се наложи да си плати набъбналата сметка с лихвите, след като случаят й е предаден на Варненската районна прокуратура.

На 9 юни дамата се регистрирала със собствената си лична карта в скъп хотел на Златни пясъци.
Възползвала се от всички екстри, предлагани намясто, хапнала в ресторанта, като трупала сметката си на стаята. На сутринта закусила и си тръгнала, без да каже довиждане и без да плати. Същия ден се регистрирала в друг хотел, отново на Златните. Повторила всички процедури, поглезила се, хапнала, наспала се, закусила и си тръгнала и от този хотел. И така още две вечери. За 4 денонощия сменила 4 хотела и успяла да се измъкне.

След поредния сигнал в полицията обаче униформените успели да я засекат по средата на ваканцията й и я закопчали, преди да направи тен. Последния си ден в курорта изкарала в ареста на Пето РПУ без комфортно легло и класен сервиз.

В момента всяка една от измамите й се разследва отделно и се изчисляват щетите, които е успяла да нанесе на заведенията, в които е похапвала, и на хотелите, в които е спала. Работното обвинение срещу нея е за измами. Разследването се води под наблюдението на Варненската районна прокуратура.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна