IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
12:14 | 31 август 2015
Обновен: 04:01 | 2 май 2024

“Гастрольори” от Разград грабят във Варна

Атакувани са частен имот и магазини

По материала работи: Борис Проданов
“Гастрольори” от Разград грабят във Варна

В петък е подаден сигнал за проникване на неизвестни лица в частен имот, които са направили опит за кражба на орехи от орехова градина, намираща се в землището на гр. Аксаково. На място са установени и задържани извършителите: Х.Д. (38 г.), известен на МВР и осъждан, и Д.Г. (30 г.), неизвестна на МВР, двамата от гр. Игнатиево, и С.С. (33 г.) от с. Пороище, обл. Разград. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

В петък има три сигнала за кражби от различни магазини за дрехи, намиращи се на територията на голям търговски център във Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на дрехи на обща стойност около 520 лв., като е отстранило алармените устройства, закачени за всяка дреха. След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности са установени и задържани за срок до 24 ч. извършителките: В.К. (19 г.) от Разград, неизвестна на МВР, и непълнолетно момиче също от Разград, неизвестно на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Коментари

Новини Варна