IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
12:32 | 31 август 2015
Обновен: 04:02 | 2 май 2024

МВР “закопча” трима крадци във Варна

Бандитите посягали на дребно лично имущество

По материала работи: Борис Проданов
МВР “закопча” трима крадци във Варна

На 27 август в около 22,10 ч., е подаден сигнал за грабеж на дамска чанта, съдържаща мобилен телефон, лични документи и сумата от 50 лв., извършен след употреба на физическа сила (нанасяне на удар в тялото), на улица в с. Каменар. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан за срок до 24 ч. извършителят – непълнолетно момче от Варна, неизвестен на МВР, неосъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

Разкрит е извършителят на кражбa на два велосипеда «Драг», намиращи се във вътрешен двор на частен дом на ул. «Д-р Пискюлиев» в гр. Варна, регистрирана на 4 август. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан извършителят – А.А. на 32 г. от гр. Варна, известен на МВР, осъждан. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. 

 

Заловен е и извършителят на кражбa на електрически инструменти, намиращи се в работилница на ул. «Георки Живков» във Варна, регистрирана на 16 август. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан извършителят – А.Н. (30 г.) от Варна, известен на МВР, осъждан. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. 

Коментари

Новини Варна