IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
12:53 | 31 август 2015
Обновен: 04:02 | 2 май 2024

Шофьори и пътници се потрошиха в катастрофи

Няма сериозно пострадали през уикенда

По материала работи: Борис Проданов
Шофьори и пътници се потрошиха в катастрофи

В неделя в около 6,50 часа, на АМ «Хемус»,  до отбивката за Девня, в посока Шумен, водачката на Л.А. «Фолксваген» Ю.А. (31 г.) от София, при маневра за изпреварване, удря Л.А. «Нисан». Вследствие на инцидента са пострадали четирима души. Водачката на Л.А. «Фолксваген» получава контузия на врат, две пътнички в същия автомобил – на 61 г. и на 22 г., от София, също получават контузни наранявания. 22-годишната жена е получила комоцио и е настанена за наблюдение в МБАЛ «Св. Анна». Пострадал е също пътник от Л.А. «Нисан», мъж на 24 г. от Варна, който е получил контузия на гръден кош. Няма опасност за живота на нито един от пострадалите при инцидента.

 

В събота  около 2,25 ч. в Белослав, на ул. «Роза», водачът на Л.А. «Мерцедес» Р.М. (22 г.), местен жител, поради движение с несъобразена скорост, при навлизане в десен завой, губи контрол над автомобила, излиза извън пътното платно и се блъска в електрически стълб. Вследствие на инцидента Р.М. получава комоцио, прегледан е и настанен в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота.

 

Пак в събота, но в около 12,50 ч. във Варна, в района на Диспансер за белодробни заболявания, водачът на Л.А. «Тойота» Х.Х. (19 г.) от Варна, поради движение с несъобразена скорост, при навлизане в десен завой, губи контрол над автомобила и се блъска в дърво. Вследствие на инцидента Х.Х. получава комоцио, контузии на ляво рамо, лакът, гръден кош, и съмнения за фрактура на прешлен, прегледан е и настанен в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 

В петък в около 6,20 ч. в м-ст «Долна Трака», в посока к.к. Златни пясъци, водачката на Л.А. «Хонда» М.К. (25 г.) от Варна, поради движение с несъобразена скорост, при навлизане в ляв завой, губи контрол над автомобила, блъска се в крайпътно дърво и пада в дере. Вследствие на инцидента е пострадала пътничка от автомобила, жена на 26 г., която е получила фрактура на лява ключица и хематом на главата, прегледана е и настанена за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна