IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
12:05 | 1 септември 2015
Обновен: 04:02 | 2 май 2024

Откриха наркотици при 3 полицейски проверки във Варна

Анализът е показал наличие на марихуана и амфетамини

По материала работи: Борис Проданов
Откриха наркотици при 3 полицейски проверки във Варна

В неделя в около 18 ч., на ул. «Карамфил», при извършена полицейска проверка на лицето Н.В. (21 г.) от Варна, са намерени и иззети 5 бр. найлонови пакетчета, съдържащи суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,88 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 ч.

 

Пак на същия ден 2 ч. по-рано на ул. «Средна гора», при извършена полицейска проверка на лицето Д.К. (19 г.), са намерени и иззети 1 бр. найлоново пакетче, съдържащо суха тревиста маса, и 1 бр. пакетче, съдържащо бяло твърдо вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,10 гр. и за амфетамин с тегло от 0,32 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 ч.

 

По двата случая е започнато досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор при Районна прокуратура – Варна.

 

На 28.08. в 17 ч. на ул. «Петко Напетов», при извършена полицейска проверка на лицето Р.В. (29 г.) от Варна, известен на МВР и осъждан, са намерени и иззети 3 бр. найлонови пакетчета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за наркотична субстанция с тегло 0,20 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 ч. По случая е започната преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор при Районна прокуратура – Варна.

Коментари

Новини Варна