IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
12:18 | 1 септември 2015
Обновен: 04:02 | 2 май 2024

Отарашиха хотелска стая, къща и вила

Взломните кражби станали през незатворени от собствениците прозорци

По материала работи: Борис Проданов
Отарашиха хотелска стая, къща и вила

В неделя е получен сигнал за кражба от хотелска стая, намираща се в к.к. Златни пясъци. Неизвестно лице е проникнало в стаята през незатворен прозорец и е извършило кражбата на сумите от 2000 евро и 700 лв.

 

Пак в края на уикенда е отарашена вила, намираща се във Варна в к.к. “Чайка”. Неизвестно лице е проникнало в частния имот през незатворен прозорец и е извършило кражбата на сумите от 2200 лв. и 150 евро.

 

Разкрити са извършителите на взломна кражба от къща, намираща се в с. Невша, при която са откраднати хладилник, готварска печка, пералня и други вещи. След проведени оперативно – издирвателни дейности са установени и задържани извършителите: А.3. (19 г.) от Невша, неизвестен на МВР, неосъждан и три непълнолетни момчета, също неизвестни на полицията, неосъждани.

 

И по трите случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Коментари

Новини Варна