IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
15:27 | 12 декември 2015
Обновен: 09:36 | 15 април 2024

“Бум” на кокошкарските кражби във Варна

Посяга се на дамски чанти, и църква не беше подмината от апашите

По материала работи: Борис Проданов
“Бум” на кокошкарските кражби във Варна

На 11.12. т.г., е подаден сигнал за кражба от частен дом, намиращ се на ул. «Прилеп». Неизвестно лице е проникнало в жилището и е извършило кражбата на дребна домакинска техника. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан извършителят – К.К. (30 г.) от Варна, неизвестен на МВР, неосъждан.

 

Разкрит е извършителят на кражба на дамска чанта, съдържаща лични документи, от хотел, намиращ се в м-ст «Зеленика», регистрирана на 08.12. След проведени оперативно – издирвателни дейности са установени и задържани извършителите: М.А. (27 г.) от Варна и непълнолетно момче, също от Варна, неизвестни на МВР.

 

Разкрит е извършителят на противозаконно отнемане на Л.А. «Роувър», паркиран на ул. «Пловдив» в гр. Варна, регистрирано на 21.04. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан извършителят – А.В. (52 г.) от Враца, известен на МВР.

 

На 11.12. т.г., е получен сигнал за кражбата от дамска чанта, оставена без надзор в студио за красота, намиращо се на ул. «Ивайло» в гр. Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на портмоне, съдържащо сумата от 450 лв. и лични документи. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

На 11.12. т.г., е получен сигнал за кражбата на дамска чанта, оставена без надзор в количка за пазаруване в голям магазин за хранителни стоки, част от верига магазини, намиращ се на бул. «Хр. Смирненски» в гр. Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на чанта, съдържаща сумите от 500 евро, 400 турски лири и 220 лв., както и лични документи, банкови карти.

 

На 11.12. т.г., е получен сигнал за кражбата от църква, намираща се в с. Болярци, общ. Аврен. Неизвестно лице е разбило ПВЦ врата и е извършило кражбата на сумата от 135 лв.

Коментари

Новини Варна