IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Избрано
14:25 | 23 август 2016
Обновен: 09:03 | 18 май 2024

Анита Мейзер? Що ни занимават с глупости?

Коментар на Пламен Янков

По материала работи: Борис Проданов
Анита Мейзер? Що ни занимават с глупости?

Славно, славно, славно се живее в тази държава. А чудесата не секват нито за миг.

 

Пръкнаха се новини. За Анита Мейзер. Която и да е тя. Всъщност била по фамилия Желева. Била и от Варна. Да вземе, че да удуши мъжа си със свински опашки, както твърдят от следствието.

 

Хубаво де, някой помни ли я нея от преди десетина години. Аз лично не си я спомням. Била "Мисис България". Ако това е лицето на българската госпожа, да ни пази Господ!

 

Та, за Анита Мейзер-Желева. Някаква обезобразила се женица, над средната възраст, запълни медийното пространство с присъствието си. "Луда съм, в климакс съм, обичам мъжа си", заяви пред съда Анита. Обаче не й било хубаво зад решетките. Искала на свобода.

 

Добре де. Цяла Европа се тресе. Имаме проблем с мигрантите. Имаме проблем с безработица. Имаме проблем с това, че идва зимата и ще имаме дебели сметки за ток. Щото да се топлиш на дърва стана скъпо. И Анита Мейзер с нейните проблеми и невинността й. Да не говорим за нейната красота.

 

На всичкото отгоре из агенциите се появи името на "известния културист и шоумен" Кирил Вълчев-Скалата. Също известен с това, че е известен, покрай известната Анита Мейзер. Същият се обяснява по онлайн агенциите и блести със собствена светлина.

 

Абе стига бе! Анита Мейзер. Е що ни занимавате с глупости?!?

 

Пламен Янков

 

Четете за сагата с миската: Анита Мейзер остава зад решетките

Коментари

Новини Варна