IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
14:40 | 22 юни 2022
Обновен: 12:53 | 25 април 2024

Трус в Турция: Луксозен гроб с асансьор за трансескуална певица!?

Тя си спечели световна слава през 1981 г., след като претърпя шест операции за смяна на пола

По материала работи: Ставри Таргов
Трус в Турция: Луксозен гроб с асансьор за трансескуална певица!?

Световноизвестната турска транссексуална изпълнителка Бюлент Ерсой се е сдобила приживе с луксозно гробно място, оборудвано с асансьор, съобщи нейният мениджър Февзи Сиверек, цитиран от частната телевизия НТВ.

Гробът ще струва на певицата 1,5 милиона турски лири (около 82 хиляди евро), като цената включва асансьор с код за достъп.

Сиверек, който е и близък приятел на изпълнителката, разказа, че на погребението на бащата на Ерсой миналата година тя споделила с околните, че изкопът ѝ се струва тесен.

"Не е ли тясно? А какво ще стане с мен? Аз не мога да се побера в стандарта", отбелязала 70-годишната певица, известна с вкуса си към луксозните вещи и разточителния живот.

Мениджърът поясни, че асансьорът е необходим, тъй като гробът ще бъде дълбок, така че феновете да не могат да го достигат, придаде БТА, цмтирайки частната ТВ.

"Турската дива" си спечели световна слава през 1981 г., след като претърпя шест операции за смяна на пола в Лондон, превърнали я от мъж в жена.

Транссексуалността на изпълнителката, нейното усещане за мода, талантът и успешният й пиар я превърнаха в икона в Турция, пише 24 часа.

Коментари

Новини Варна