IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
17:10 | 8 септември 2016
Обновен: 15:42 | 25 април 2024

Щерката на Мейзер: Мама не спи, не знам колко ще издържи!

Джули се прибрала от САЩ миналата седмица, за да е до майка си

По материала работи: Ставри Таргов
Мейзер с дъщеря си Джулия. Снимка фейсбук


"Мама е изключително зле, трепери цялата и не може да спи. На моменти дори говори несвързано и е срината психически. Много е отслабнала и има нужда да се прибере вкъщи, защото не знам още колко време би издържала така. Когато стане ясно, че тя е невинна, всички, които говореха колко лош човек е и че смъртта на Ники е причинена от нея, ще трябва лично да дойдат и да й се извинят".

Това споделила пред свои приятелки дъщерята на Анита Мейзер - Джули Мейзер. Пред "168 часа" момичетата, пожелали анонимност, разказаха, че тя се прибрала още миналата седмица от САЩ, където живее от малка, за да разбере какво се случва с майка й.

 

"По принцип Джули е момиче, което не желае да е под прожекторите и да бъде известно. Тук, в България, си идва рядко, но при всяко излизане се опитва максимално да избегне среща с камери и репортери. Когато майка й се яви на конкурса "Мисис свят", Джули бе търсена от много медии за коментар, но не желаеше да говори. Винаги и във всяка ситуация е подкрепяла Анита.

 

Двете не се държат като майка и дъщеря, а като сестри, като най-добри приятелки. Майка й играеше и ролята на баща, така се грижеше за нея", разказват още момичетата.

 

По думите им в момента дъщерята на Мейзер също не е в добро състояние, тъй като била притеснена за Анита. Пред тях Джули споделила, че майка й и Николай Димов се разбирали чудесно и нямали скандали помежду си. Била в шок от случилото се. Смятала, че каквото и да е станало, е нещастен случай и не е направено умишлено.

 

По нейни наблюдения Николай държал много на майка й, както и тя на него. Използвали всяка свободна минута, за да отделят внимание.

Dnes.bg

Още по темата  Анита Мейзер остава зад решетките

Коментари

Новини Варна