IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Общество
17:15 | 6 април 2016
Обновен: 09:11 | 3 май 2024

Във Варна обсъждат лечението на шума в ушите

форумът ще се проведе в хотел-галерия „Графит"

По материала работи: Ставри Таргов
Във Варна обсъждат лечението на шума в ушите

На 8 и 9 април 2016 г. в хотел-галерия „Графит" в морската столица ще се проведат Вторите варненски вестибуларни дни с международно участие, съобщиха от Медицинския университет във Варна. Форумът се организира от Международната Черноморска асоциация по отология и невроотология под егидата на Европейската асоциация по отология и невроотология и Българското дружество по оториноларингология и хирургия на главата и шията. Основната тема на конференцията е: "Има ли адекватно лечение на шума в ушите?"
Поканените лектори са изявени учени от Швейцария, Германия, Египет и Турция. Научната програма включва лекции и презентации. Ще се проведе и дискусия по тази актуална интердисциплинарна проблематика.
В работата на Вторите варненски вестибуларни дни ще се включат отолози, невроотолози, фармаколози, физиолози, дентални медици, рехабилитатори, психолози, здравни мениджъри, както и общопрактикуващи лекари от страната.

Черно море

 

 

Коментари

Новини Варна