IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Икономика
20:54 | 22 декември 2016
Обновен: 13:56 | 24 април 2024

Служители на НАП и МВР ще инспектират и Банско

Обект на проверки ще бъдат всички търговски обекти, без изключение

По материала работи: Борис Проданов
Служители на НАП и МВР ще инспектират и Банско

Служители на Националната агенция по приходите /НАП/ и МВР започват съвместни проверки в Банско от 1 януари, когато е и началото на "Зимна кампания 2017 г.". Тя ще бъде осъществена от служители на двете ведомства на територията на община Банско, община Разлог, курортите Боровец, Пампорово, Велинград, Чепеларе. Това съобщи пресцентърът на община Банско след състоялата се днес информационна среща на представители на приходната агенция и вътрешното министерство и на местния бизнес в курортния град.


Обект на проверки ще бъдат всички търговски обекти, без изключение. Основната цел на тази кампания е да се осъществи контрол върху спазване на данъчното и осигурителното законодателство от страна на всички бизнес оператори, са пояснили представителите на НАП. До края на активния зимен туристически сезон ще се извършват съвместни контролни действия със служителите на МВР, както и с всички институции, които са отговорни за спазване на трудовото законодателство. Проверките ще се извършват, както в светлата част на денонощието, така и в късните часове. От двете институции апелират за пълно съдействие от страна на собствениците и служителите на проверяваните обекти.


БТА

 

Още по темата: НАП: Укриването на оборот е най-често срещаното нарушение

 

Коментари

Новини Варна