IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Културен афиш
10:00 | 31 май 2023
Обновен: 22:18 | 28 март 2024

Моден дизайнер реди изложба в галерия “Графит”

Експозицията на Весела Динева ще бъде открита в петък от 18:30 часа

По материала работи: Слав Велев
Моден дизайнер реди изложба в галерия “Графит”

Пригответе се да се потопите в магията на изложбата „Море мое“, създадена от талантливата художничка Весела Динева. „Море мое“ е част от проекта на авторката, свързан с нейните търсения в областта на абстрактното изкуство и 3D визуализацията.

“Изложбата представлява част от проект, свързан с моите търсения в областта на абстрактното изкуство и 3D визуализацията. През годините,  голямо впечатление ми прави светът на формите лишени от разказ и обяснение. Целта ми е да провокирам въображението на човека застанал пред моя картина и  така тя да придобие една различна, завършена цялост.” 

Весела Динева е модния дизайнер на костюмите за филмите :  2023 "Игра на доверие" - филм;  2022  "С река на сърцето" - сериен филм; 2021 "Гласове под наем" - театрална постановка;  2020  "В сърцето на машината" - филм 2020; "Лабиринт" - театрална постановка  2019;  "Диви и щастливи" - филм.

Заповядайте и открийте магията на „Море мое“ в Галерия Графити. Това е вашата възможност да се потопите в безкрайния свят на абстракцията и да откриете красотата във визуалното изкуство.

Откриването на изложбата е планирано за 2 юни 2023 г., като тя ще продължи до 10 юни 2023 г. Ще имате възможността да се насладите на изящните произведения на Весела Динева през този период.

Коментари

Новини Варна