IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Културен афиш
12:20 | 23 април 2024
Обновен: 18:11 | 3 май 2024

„Цветовете на магията“ оживяват в галерия "Графит"

Изложбата живопис на Димка Петрова може да бъде видяна от 25 април до 11 май

По материала работи: Слав Велев
„Цветовете на магията“ оживяват в  галерия "Графит"

Първата самостоятелна живописна изложба на художничката Димка Петрова – „Цветовете на магията“ ще бъде подредена в галерия "Графит" от 25 април до 11 май 2024 г.

Потопете се във вълшебството на живописните произведения, създадени от талантливата художничка от Варна, Димка Петрова. След години, посветени на професионалната си кариера в администрацията на морската индустрия, Димка на 55 годишна възраст открива отново своя интерес към изобразителното изкуство и вплетява този нов талант в своя живот като хоби.

Изложбата „Цветовете на магията“ е пълна с енергия, красота и вълшебство, което Димка успява да предаде през своите живописни произведения. Нейните картини ще ви отведат в свят на фантазия и въображение, където цветовете се сливат със сърцето и душата.“Цветовете на магията“ ни представя светът през очите на Димка – свят, изпълнен с красиви образи, ярки цветове и вълшебство. Нейните произведения не само улавят вътрешната й емоционалност, но и предават на зрителите част от магията, която изпитва през своето творчество.

Не пропускайте тази възможност да се насладите на творчеството на Димка Петрова. Заповядайте на откриването на изложбата на 25 април от 18:00 часа в галерия "Графит".

Коментари

Новини Варна