IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
00:01 | 2 декември 2020
Обновен: 19:07 | 19 април 2024

Хороскоп за 3 декември - Овен

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 3 декември - Овен

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна.

Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага.

Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Действията ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа.

Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.

Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Коментари

Новини Варна