IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
00:05 | 25 февруари 2021
Обновен: 15:49 | 22 април 2024

Хороскоп за 26 февруари - Лъв

Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 26 февруари - Лъв

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си.

Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности.

Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви, или получавате яснота по подобни въпроси. Утре е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина.

Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас).

Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Коментари

Новини Варна