IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
00:01 | 12 юни 2021
Обновен: 05:23 | 30 април 2024

Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Овен

Различни събития през тази седмица могат да изискат от вас да вземете важно решение

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица може да имате най-различни планове или ангажименти, които могат да имат връзка с ваши семейни, приятелски или бизнес отношения с хора от различни разстояния.

Различни събития през тази седмица могат да изискат от вас да вземете важно решение. Това ще бъде благоприятна седмица да осъществите конкретни стъпки към една промяна, която досега не е била в плановете ви.

Всички тези събития и дела ще изискат специално внимание от ваша страна, особено когато са свързани с размяна на информация или с даване/поемане на обещания.

Ако сте ангажирани със съдебно дело, ще имате успех. Все пак не се опитвайте да използвате хитрости или други подобни действия.

През тази седмица ще получите със закъснение една новина или информация за събитие, което вече се е случило в близкото минало.

Ще възникне разход на пари, свързан с документ или с плащане на битовите ви сметки.

През тази седмица ще сте податливи към здравословни неразположения. Не са изключени и грижи за здравето на близък човек.

Ако имате битови или жилищни проблеми, тяхното разрешаване ще изиска помощ от хора, които имат нужните познания и умения за подобни ситуации.
Младежите и девойките Овен ще преживеят събития, които не бива да се приемат като загуба, а като естествен подбор на най-важните и перспективни неща в живота ви.

Жените ще са нетърпеливи в очакване на някакъв разговор, информация или друго важно събитие.

Мъжете ще са оптимисти тази седмица и ще правят нови, смели планове, понякога свързани с някакъв риск.

Коментари

Новини Варна