IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:02 | 12 юни 2021
Обновен: 05:36 | 30 април 2024

Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Телец

Изненади в любовта

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще планирате различни събития или възможности, свързани с пътуване или с други важни за вас дела, които ще имат връзка с хора от друго населено място.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за контакти с хора от близо и далеч.

В кариерата ви, събитията през седмицата ще спомогнат за едно успешно развитие на онлайн бизнес, бизнес от дома или семеен бизнес.

Някои от вас може да обсъждат нова идея за бизнес, чиято реализация може да се окаже перспективна и успешна.

През седмицата повод за радост ще бъдат ваши конкретни успехи (или похвали) в работата ви.

Ако работата ви е свързана с пари, бъдете предпазливи, концентрирани, за да не ви се наложи да заплатите ваша собствена грешка.

В любовта тази седмица ще се запомни с някои изненади. Вероятна е среща или контакт с ваша стара романтична връзка или ще създадете ново познанство, по неочакван начин.

Непредсказуеми като развитие ще бъдат любовни или интимни отношения с хора, които ще живеят в други градове, села или държави.

Тази седмица ще ви ангажира с различни събития или ще възникне задължение свързано с мъж от кръга ви роднини или приятели.

Младежите и девойките Телец ще преживеят седмица, в която ще вземат решение, свързано с личния им живот или кариера. Ако искате промяна в живота си, ще трябва да положите усилия и търпение.

Мъжете ще се зарадват на важен документ или информация. Предстоят ви различни срещи с приятели или събиране с роднини.

Жените ще поемат ангажимент с баща, брат, съпруг или приятел, който може да има отношение към важно събитие в техния живот.

Коментари

Новини Варна