IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:03 | 12 юни 2021
Обновен: 05:37 | 30 април 2024

Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Близнаци

Може да имате сложни отношения с колега, клиент или ръководител

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще възникне временно напрежение в отношенията ви с човек от семейството или от кръга ви роднини.

От каквото и естество да е проблемът, той ще намери своето разрешение сравнително бързо, вероятно с цената на някакъв компромис.

През седмицата може да имате сложни отношения с колега, клиент или ръководител. Каквато и да е конкретната причина за това, то е много вероятно да доведе до дълготрайно охлаждане на отношенията ви.

През тази седмица ще имате благоприятно време за реализирането на ваши планове, свързани със семейството ви или с роднини, които не живеят при вас.

Седмицата може да ви донесе неприятна или неочаквана новина, свързана с жена от семейството ви и плановете (очакванията), които сте имали за нея.

Младежите и девойките Близнаци ще са по-големи оптимисти за бъдещето си, вероятно поради благоприятното развитие на някои планове или идеи. През седмицата всяка една ваша среща ще бъде важна.

Мъжете ще се наложи да направят преоценка на хора от кръга си приятели или познати, тъй като с някои от тях е добре да се разделите навреме.

Жените ще имат силна, съдбовна седмица, носеща промени или усещане за предстоящи такива с важно значение в живота им.

Коментари

Новини Варна