IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:04 | 12 юни 2021
Обновен: 05:37 | 30 април 2024

Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Рак

Непременно избягвайте домашните конфликти

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще ви разочароват действията на човек, с когото работите заедно или ще бъдете обект на обида (обвинение) от страна колега или клиент. Може да попаднете в ситуация, в която ще се окажете излъгани, подведени от невярна информация и др.

Ако пътувате тази седмица, бъдете много внимателни с лични документи и с всичко останало, от което ще зависи успеха на това пътуване.

Тази седмица непременно избягвайте домашните конфликти, които ще създадат нежелано напрежение в семейните ви отношения. Много голяма е вероятността вината за тяхното възникване да е ваша или поради намеса на роднина от ваша страна.

През тези седем дни ще бъде добре предварително да разговаряте с близките си хора за разходите или приходите, които ви предстоят през седмицата в семейния бюджет. Планирайте заедно всяко действие свързано с пари.

През тази седмица повод за радост или събиране ще бъде бебе или малко дете.

Седмицата ще бъде благоприятна за разходки и излети навън сред природата или посещения на интересни места.

Тази седмица носи изненада, свързана с роднина, която ще е свързана с успех или промяна в живота.

Младежите и девойките Рак ще имат благоприятно време за намиране на изход от заплетени ситуации и хармонизиране на сложни отношения.
Жените ще са по-нетърпеливи, понякога ще проявяват по-голяма емоционалност в отношенията си с други хора.

Мъжете ще се изправят пред сериозна неприятност, с която едва ли ще се справят сами, без чужда помощ.

Коментари

Новини Варна