IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:05 | 12 юни 2021
Обновен: 06:12 | 11 май 2024

Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Лъв

Ще преживеете приятна изненада, свързана с подарък или с важна новина

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви зарадват постигането на конкретни резултати на ваши ангажименти, които сте започнали преди няколко месеца. Тяхното благоприятно развитие през тази седмица може да се дължи на възникването на нови обстоятелства, или на получаването на помощ от страна на важни хора.

През седмицата ще възникне една нова възможност, чието развитие (независимо коя сфера от живота ви касае) ще започне през това лято.

През тази седмица може да възникне напрежение в отношенията ви с човек, който има сприхав характер. Неговата/нейната емоционалност, склонност лесно да обижда ще ви нарани много.

През тази седмица ще преживеете приятна изненада, свързана с подарък или с важна новина.

През тези седем дни може да получите информация от страна на приятел или познат, която обаче ще се окаже невярна или изменена поради предаване от уста на уста.

Младежите и девойките Лъв ще трябва да са по-отговорни и да покажат една по-голяма ангажираност със семейството и с роднините си. Възможно е това да има връзка с организацията на важно събитие или пътуване.

Жените ще насочат вниманието си към уреждането на различни документи, договори или финансови дела.

Мъжете ще са емоционални и склонни да вложат повече чувства в любовната си връзка или в интимните си отношения.

Коментари

Новини Варна