IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
00:06 | 12 юни 2021
Обновен: 05:13 | 30 април 2024

Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Дева

Семейството ви ще бъде мястото, където се чувствате най-комфортно

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще създавате лесно или поради конкретен интерес нови познанства с хора от различни разстояния. Ще сте дружелюбни към появата на нови хора в живота ви.

Вероятно едно събитие през тези седем дни ще ви напомни за ваша стара любов или романс от миналото ви.

През седмицата ще имате повече отговорности свързани, с образованието или възпитанието на дете (ако имате такова) или с развитието на негова дарба.

През седмицата ще страните от хора, които ви дотягат с техните капризи или с желанието си да клюкарстват с вас за други хора. Това може да предизвика охлаждане на отношенията ви с човек, с когото досега ви е било приятно да общувате.

Семейството ви ще бъде мястото, където се чувствате най-комфортно през тези седем дни (или поне ще имате такова желание). Ще се стремите да си осигурите на всяка цена удобство в собствения ви дом.

Седмицата ще бъде сложна за тези от вас, които трябва да вземат важни решения, свързани с промени. Събитията през тези седем дни ще ви дадат важни житейски уроци и познания.

Младежите и девойките Дева ще преживеят неочаквана среща или разговор.

Жените ще са склонни да прекарат повече време в дома си пред телевизора или ангажирани с други приятни занимания, хобита.

Мъжете ще получат важни отговори на предложения или на въпроси от най-различен характер. Тази седмица ще запомните с интересно събитие, свързано с човек, роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Коментари

Новини Варна