IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:08 | 12 юни 2021
Обновен: 05:10 | 30 април 2024

Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Скорпион

Избягвайте спорове или налагане на вашата воля в отношенията ви с приятели

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще може да очаквате интересни и вълнуващи преживявания.

Ще възникнат различни изненади, събития или ще получите неочаквани новини, свързани предимно с приятели или с хора, с които работите заедно.

През седмицата ще ви зарадват различни успехи, както такива, които са ваши лични, така и такива, които са свързани с хора от семейството ви.

През седмицата ще имате разговор или среща с човек, който ще е обременен от много лични или професионални проблеми. Едва ли вие ще ги промените или разрешите, тъй като те са последствия на сериозни грешки от близкото минало.

През тези седем дни избягвайте спорове или налагане на вашата воля в отношенията ви с приятели. Рискувате да охладите отношенията си с тях за неща, които са незначителни.

Тази седмица носи приятни новини и преживявания, свързани с бебе или с млад човек.

Младежите и девойките Скорпион ще се развълнуват от един интересен разговор, свързан с кариера, публична изява или обществена дейност.

Мъжете с лекота ще постигат важни и успешни резултати в своите действия и задачи. Бъдете светлина за другите! Избягвайте лошото настроение! Медитирайте или се събирайте с позитивни хора.

Жените има опасност или да попаднат или да предизвикат една неприятна интрига.

Коментари

Новини Варна