IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:09 | 12 юни 2021
Обновен: 05:07 | 30 април 2024

Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Стрелец

Бъдете внимателни при работа с техника и при използване на битовите уреди в дома си

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която може да преживеете любовни трепети и вълнения, независимо дали имате партньор в момента или сте в търсене на ново запознанство.

Това ще бъде благоприятно време за стабилизиране на една романтична връзка или за създаване на семейство.

Седмицата ще благоприятства новите запознанства с хора от близо и далеч, които ще имат интересно развитие в бъдеще (но разбира се, всичко ще зависи и от индивидуалния ви хороскоп).

През тази седмица може да очаквате гостуване на роднини или приятели в дома си.

През тази седмица могат да ви изненадат тайни или интриги, свързани с хора, които познавате лично, и които не заслужават да бъдат замесени в такива неприятни неща.

Бъдете внимателни при работа с техника и при използване на битовите уреди в дома си.

През тази седмица трудно ще намерите решение на домашните си проблеми. Това особено важи, ако решите да разчитате само на себе си за това.

Младежите и девойките Стрелец да използват тези седем дни за преценка на постигнатото досега. Начертайте пред себе си нови цели, селектирайте по-добре приоритетите в живота си.

Жените ще имат интересни срещи и разговори със стари и нови познати. Не са изключени грижи за собственото здраве.

Мъжете ще имат достатъчно работа в дома или в стопанството. Не разпилявайте времето си и не обещавайте повече от това, което може да свършите.

Коментари

Новини Варна