IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
00:11 | 12 юни 2021
Обновен: 03:12 | 30 април 2024

Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Водолей

Жените ще имат повод за лично щастие

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 14 - 20 юни - Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ви предстоят срещи, разговори и решения, които ще определят развитието на ваши семейни или финансови дела. Седмицата ще бъде благоприятна за разрешаване на юридически или съдебен казус.

През тази седмица може да ви изненада информация, която ще разкрие някои подробности около събитие от миналото ви.

През седмицата ви предстоят разговори с хора от кръга ви роднини, които в повечето случаи ще имат връзка с някакъв вид инвестиция (спестявания), покупка или продажба, финансов документ и др.

През седмицата ще имате интересни или полезни срещи с хора от кръга ви съседи, колеги или приятели.

През седмицата ще възникнат неприятни ангажименти, свързани с повреда или подмяна на битова техника, вещи в дома или друг вид имуществени дела.

Младежите и девойките Водолей ще се ангажират предимно с неща, от които очакват приход на пари, разрешаване на финансов проблем, уреждане или плащане на сметки, кредит и др.

Мъжете трудно ще приемат развитието на някои събития в настоящето си. Ще са склонни да живеят с минали приятни спомени и преживявания и ще имат желание отново да ги преживеят.

Жените ще имат повод за лично щастие, удовлетворение, наслада от постигнати резултати или добре свършена работа.

Коментари

Новини Варна