IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:15 | 9 април 2022
Обновен: 10:43 | 20 април 2024

Седмичен хороскоп 11 – 17 април 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 11 – 17 април 2022 (Всички зодии)

Овен
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Възможно е да се почувствате самотни. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 14,16,9,38,18,41

Телец
Не подценявайте интуицията си. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта, и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 12,39,2,3,9,40

Близнаци
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 26,12,39,2,33,1

Рак
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви.
Щастливи числа: 29,28,6,8,35,15

Лъв
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В здравословен план ще бъдете добре. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.
Щастливи числа: 26,21,15,33,44,42

Дева
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Не прекалявайте с храната. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 23,8,33,7,18,17

Везни
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 46,45,6,39,15,35

Скорпион
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Имате приятни преживявания с любим човек. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в април, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В семейството Ви може да има болен. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 20,21,14,19,13,22

Стрелец
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 25,29,35,18,6,5

Козирог
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В семейството Ви може да има болен. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 23,39,25,37,40,26

Водолей
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. В работата Ви има промени. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В семейството Ви може да има болен. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 17,8,29,34,46,38

Риби
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. За Вас започва нов творчески процес. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 0,41,5,24,23,35

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна