IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 27 май 2022
Обновен: 10:28 | 26 април 2024

Хороскоп за 28 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Събота ще Ви зарадва с хубава делова новина.В тази връзка ще Ви се наложи да предприемете бързи реформи. Често става въпрос за служебно повишение или смяна на работата. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! В интимния живот емоциите са смесени. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадетеq е достатъчно качествен, за да Ви донесе слава и пари. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 7,18,19,1,32,12

Телец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Част от плановете Ви утре едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 16,19,0,3,35,37

Близнаци
В чудесно състояние на духа са повечето от Близнаците през утрешния ден. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Ярки любовни постижения. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Събота не е лош ден за Близнаците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 30,15,2,16,5,28

Рак
Утрешният ден ще е силно активен. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 2,42,33,8,11,32

Лъв
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да се заловите за работа. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 25,45,6,34,5,22

Дева
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Съхранявайте старателно документите и парите си. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 21,15,20,23,34,16

Везни
Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Утре е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 35,15,33,11,36,20

Скорпион
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Ще Ви върнат голям заем. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 15,13,45,19,33,34

Стрелец
В събота за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Събота е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 27,38,14,2,20,6

Козирог
Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Утрешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 1,7,36,23,9,8

Водолей
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Събота е удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди. Утре обърнете внимание на отношенията си. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 5,18,11,44,31,3

Риби
Събота ще внесе известно вълнение сред Рибите. С малко пари можете да постигнете много. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 30,4,28,18,31,7

Znacite.com

Коментари

Новини Варна