IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Хороскопи
10:20 | 1 юни 2022
Обновен: 08:23 | 23 март 2024

Хороскоп за 2 юни 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 2 юни 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си планове и да изостанете с работата си. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 15,22,26,38,21,12

Телец
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще Ви донесе добри доходи до обед. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 9,0,20,19,1,12

Близнаци
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Четвъртък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Близнаците. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 14,29,13,44,45,36

Рак
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. През четвъртък напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Важен ден за печалба. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 45,26,8,27,13,40

Лъв
Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 18,8,23,33,11,4

Дева
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Бъдете внимателни в избора на партньори. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Бъдете активни в спорта. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 2,36,44,40,31,4

Везни
Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 44,30,0,29,18,10

Скорпион
В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 1,32,29,16,3,42

Стрелец
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени, свързани с финансовата Ви стабилност. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на утрешния ден ще сте доволни. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 16,2,45,21,1,44

Козирог
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Утрешния ден ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 15,45,3,33,17,38

Водолей
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В четвъртък обаче не предприемайте нови инициативи. Бъдете дипломатични и тактични, Водолеи.
Щастливи числа: 24,4,9,20,34,10

Риби
Бъдете отговорни към своите постъпки. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 41,40,15,32,18,43

Znacite.com

Коментари

Новини Варна