IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 19 март 2023
Обновен: 22:07 | 27 март 2024

Хороскоп за 20 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 20 март 2023 (Всички зодии)

Овен
В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Утрешният ден не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 27,0,42,28,32,35

Телец
Бъдете отговорни към своите постъпки. Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Обърнете внимание на семейството си. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.
Щастливи числа: 32,14,37,38,21,12

Близнаци
Понеделник ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Очаква Ви нова любов. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 7,26,14,46,37,16

Рак
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утрешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 2,12,9,11,3,35

Лъв
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Ярки любовни постижения. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.
Щастливи числа: 29,11,13,17,38,41

Дева
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. В утрешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 23,31,17,13,29,42

Везни
Понеделник е успешен ден за Везните. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.
Щастливи числа: 15,23,22,5,7,33

Скорпион
Понеделник ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 39,9,36,8,29,1

Стрелец
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Изясняват се нещата и в любовта. Утре вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 46,4,7,36,31,38

Козирог
Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Козирозите. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 22,37,26,41,38,39

Водолей
Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Важен ден за печалба. Грижете се добре за здравето си. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Водолеите през утрешния ден. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 19,15,42,32,5,10

Риби
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Понеделник е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. В понеделник обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 41,39,38,22,25,34

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна