IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 4 ноември 2023
Обновен: 00:35 | 5 май 2024

Седмичен хороскоп за 6 – 12 ноември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 6 – 12 ноември 2023 (Всички зодии)

Овен
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 19,30,21,31,28,4

Телец
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 20,39,25,4,18,9

Близнаци
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Живейте живота, който вие искате, и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 38,8,0,25,43,13

Рак
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Имате много поводи за вълнения. Бързате и поради това нещата не се получават добре. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.
Щастливи числа: 7,28,42,26,14,37

Лъв
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В здравословен план ще бъдете добре. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 35,6,27,46,32,40

Дева
В петък ще настъпи нов период за ноември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в ноември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 44,19,17,7,30,33

Везни
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно -професионална реализация. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 8,40,10,5,1,22

Скорпион
Идва вашето време. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 23,14,0,31,8,10

Стрелец
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Не прекалявайте с храната. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Засега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 36,31,11,12,8,2

Козирог
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно - професионална реализация. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. В семейството Ви може да има болен. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.
Щастливи числа: 13,24,6,19,22,37

Водолей
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези, от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. В здравословен план ще бъдете добре. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Не губете чувство за реалност.
Щастливи числа: 42,16,34,5,30,8

Риби
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 7,10,41,29,40,43

Znacite.com

Коментари

Новини Варна