IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 20 ноември 2023
Обновен: 04:11 | 5 май 2024

Хороскоп за 21 ноември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 21 ноември 2023 (Всички зодии)

Овен
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 38,12,28,24,36,7

Телец
Във вторник не се претоварвайте. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 31,23,35,39,20,22

Близнаци
Във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Част от плановете Ви утре едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 21,39,40,26,28,37

Рак
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 27,16,34,19,38,3

Лъв
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. В интимния живот емоциите са смесени. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Работата на вън ще Ви освободи от домашните задължения. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 44,22,18,16,8,11

Дева
Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 8,45,13,28,7,41

Везни
Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи утре, ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 33,4,43,6,42,0

Скорпион
Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Утрешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 13,40,45,37,25,14

Стрелец
Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Важен ден за печалба. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Много скоро ще се радвате на положителните резултати от работата си. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 35,28,6,34,38,32

Козирог
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари назаем - защото ще се отчете като загуба. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на утрешния ден ще сте доволни. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 23,11,14,9,41,8

Водолей
Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си планове и да изостанете с работата си. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 19,14,42,35,22,18

Риби
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Във вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 33,37,42,27,32,38

Znacite.com

Коментари

Новини Варна