IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 3 март 2024
Обновен: 00:49 | 3 май 2024

Хороскоп за 4 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 4 март 2024 (Всички зодии)

Овен
В понеделник за представителите на зодия Овен възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Ярки любовни постижения. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Март сякаш тече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 2,33,1,46,37,21

Телец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.
Щастливи числа: 46,18,21,25,36,8

Близнаци
Бъдете отговорни към своите постъпки. По отношение на паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 16,17,5,27,1,11

Рак
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 21,14,43,18,2,33

Лъв
Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Лъвовете. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 45,21,9,19,20,26

Дева
В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно да владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Работата Ви утре ще бъде особено ползотворна. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 7,40,31,34,1,27

Везни
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина за проблеми. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Не прекалявайте с похапването. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 41,15,0,38,21,33

Скорпион
В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпионите през утрешния ден. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 13,7,43,11,4,19

Стрелец
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 10,40,2,8,44,5

Козирог
В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 43,37,18,11,40,5

Водолей
В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Очаква Ви нова любов. Утрешният ден ще е печеливш. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Утре Водолеите трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 3,26,35,19,10,42

Риби
Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Утрешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Разговорите за пари са трудни. Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Рибите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 45,28,33,44,42,29

Znacite.com

Коментари

Новини Варна