IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 11 март 2024
Обновен: 17:51 | 6 май 2024

Хороскоп за 12 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 12 март 2024 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. В утрешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 4,6,8,1,43,27    

Телец
Вторник ще внесе известно вълнение сред Телците. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 41,25,32,21,37,28

Близнаци
Утре сте с променливо настроение. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 8,23,26,2,21,4

Рак
Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Някой от Вас утре сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 10,0,19,1,23,34

Лъв
Утре сте с променливо настроение. Отнасяйте се сериозно към работата си. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. За представителите на Лъв се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 22,11,2,8,13,38

Дева
Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи утре, ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 22,2,18,31,29,19

Везни
Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 43,9,38,35,27,45

Скорпион
Бъдете отговорни към своите постъпки. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Утрешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Възможно е да дадете пари на свои близки. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 3,2,37,35,42,20

Стрелец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Вторник е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 29,30,0,22,7,18

Козирог
Във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Вторник е успешен ден в значителна степен за Козирозите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Грижете се добре за здравето си. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 25,35,32,38,42,5

Водолей
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Утрешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 30,14,7,40,5,20

Риби
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. В случай, че не сте готови за такъв стил на работа, ще възникнат остри противоречия, които ще провалят желаната реализация. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Обърнете внимание и на хората в дома си. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Не прекалявайте с похапването. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 14,34,15,26,13,19

Znacite.com

Коментари

Новини Варна