IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 19 март 2024
Обновен: 10:10 | 27 април 2024

Хороскоп за 20 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 20 март 2024 (Всички зодии)

Овен
Сряда може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Овните. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. Утре Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 24,41,28,11,35,19

Телец
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Добре би било сряда да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Утрешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 40,5,26,36,11,28

Близнаци
Утрешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. В сряда отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 30,45,18,10,6,33

Рак
Бъдете отговорни към своите постъпки. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Утрешният ден ще е благоприятен за нови делови запознанства. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 40,7,35,18,0,38

Лъв
Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Утрешния ден ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Объркани сте емоционално. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 40,20,15,9,24,21

Дева
Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 12,35,36,6,22,15

Везни
Сряда ще внесе известно вълнение сред Везните. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Сряда посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Утрешният ден ще също е подходящ за учене, за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 6,45,9,40,41,10

Скорпион
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Опитите на някои Скорпиони да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 21,15,42,41,37,45

Стрелец
Сряда ще внесе известно вълнение сред Стрелците. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 41,33,35,7,23,32

Козирог
Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнес занимания. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 18,20,11,1,12,3

Водолей
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Утрешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Добре би било да се погрижите за здравето си. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 39,24,27,40,28,13

Риби
В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Ще имате възможност да напреднете в професионален план. Не обсъждайте намеренията си, създайте си ясен алгоритъм за работа. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 6,34,8,16,14,26

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна