IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
15:00 | 6 април 2024
Обновен: 23:23 | 29 април 2024

Кои зодиакални знаци не се понасят?

Вижте кои зодии не могат да живеят заедно

По материала работи: Слав Велев
Кои зодиакални знаци не се понасят?

Астролозите смятат, че някои зодии не могат да се разбират с други. Всъщност сред 12-те представители на кръга има не само знаци, които са близки по дух, но и пълни противоположности.

Какво трябва да направите, ако се окаже, че вашите партньори са в този списък с несъвместими двойки? Ще бъде трудно, според звездни експерти, защото през цялата връзка ще изглежда, че и двете зодии са родени за конфликти и неразбирателства, смятат експерти от Rsute.ru, пише GlasNews.

Овен и Телец

И двете зодии трудно се разбират помежду си, защото първите са изключително енергични и винаги готови за приключения, включително такива, свързани с риск. Освен това Овните са изключително избухливи и често не следват думите си.

Телецът, напротив, изглеждат на огнения знак като твърде бавни и скучни личности. Земната зодия наистина е спокойна и обича комфорта, предпочита да не поема рискове, а да си стои у дома. Те се дразнят от импулсивността на Овена. Двойката ще бъде изправена пред постоянни кавги и най-вероятно няма да могат да се променят и да се разбират.

Козирог и Риби

Земните и водните знаци са много различни. Приземените и прагматични Козирози гледат отвисоко на мечтателните и вкопани в облаците Риби. Когато Козирозите искат конкретни резултати, Рибите предпочитат да мислят, че ще се оправят без усилия и често се отказват от целта.

Нито единият, нито другият знак могат да приемат и разбират идеите на другия. В крайна сметка за Рибите Козирозите са изключително скучни и твърди, ако не и жестоки хора. С течение на времето те ще се научат да се обичат и разбират, но най-вероятно целите им в живота ще бъдат твърде различни.

Водолей и Близнаци

И двата знака принадлежат към въздушния елемент и, както изглежда, могат да бъдат идеална двойка. Това обаче е възможно само в началото, в началото на запознанството. Единственото, което ги обединява, ще бъде общителността.

Но когато Близнаците се радват на внимание, Водолеите ще искат самота, защото такива периоди попълват запасите им от идеи и възстановяват енергията. В резултат на това при тясна комуникация разбирането може да приключи. Освен това Водолеят ще се дразни от постоянните промени в настроението и мързела на Близнаците.

Лъв и Дева

Емоционалните Лъвове и прагматичните и дори малко студени Деви са друг пример, в който противоположностите се отблъскват.

Гледащите навън, екстровертни Лъвове обичат да им се възхищават. Девите, напротив, често са самовглъбени и са изключително предпазливи към признаци на внимание от страна на другите.

Затова Лъвовете ще считат Девите за тъжни и студени партньори, които са скъперници на похвали и не оценяват огнения знак толкова, колкото заслужава. А Девата ще се подразни от егоизма на Лъва, който няма да пропусне шанса да похвали близките си. Диагнозата на астролозите: конфликти и взаимно недоволство.

Стрелец и Рак

На тази двойка ще й е трудно от самото начало, защото се движат в различни посоки в живота си. Стрелецът е винаги напред и навън, Ракът предпочита да направи една крачка напред и две назад и след това да се скрие в къщата.

Стрелците предпочитат приятелите пред семейството, Раците са обитатели на дома, а семейството е центърът на тяхната вселена. Едните избират темпото, другите комфорта и дори е странно как могат да се харесат. Присъдата на астролозите: неразбиране и разочарование в отношенията.

Везни и Скорпион

Тази двойка е изградена върху взаимно отблъскване и привличане един към друг. С тях всичко се случва както в поговорката: заедно е скучно, отделно е тъжно. Везните, които винаги се стремят към баланс и хармония, трудно понасят холеричния темперамент на Скорпионите, чието настроение се променя като времето на морето.

Скорпионите с цялата си страст искат дълбоки връзки с партньора си, но Везните предпочитат да не се сливат напълно с партньора си. Те също така са известни с известна свобода в романтичните чувства, а Скорпионите са дълбоко ревниви.

Всичко заедно превръщат съвместния им живот в поредица от скандали. Такива връзки могат да се считат за токсични, казват астролозите.

Коментари

Новини Варна