IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
10:08 | 30 ноември 2019
Обновен: 03:48 | 17 април 2024

Нападателят над лекарите в "Св. Анна" - бивш полицай

Лекарката в тежко състояние вече е стабилизирана

По материала работи: Пламен Янков
Нападателят над лекарите в "Св. Анна" - бивш полицай

Бивш полицай и криминално проявен е нападателят, който вчера нападна лекари в столичната болница "Св. Анна". Здравко Инджов удрял, душил и обиждал медици, а две лекарки пострадаха, едната – доста тежко.

 

Най-тежко пострадалата вече е стабилизирана и няма опасност за живота ѝ.

 

Възстановяването ѝ ще бъде дълго, защото е получила тежки травми, тъй като са ѝ блъскали главата в стената, заяви говорителят на болничното заведения Антон Луков.


Нападателят Здравко Инджов е добре познат на полицията в Сливен. Първо като бивш служител, после като криминално проявен. Срещу него има досъдебни производства за хулиганство и закана за убийство, съобщава bTV, цитирана от dnes.bg.


Въпреки че прокуратурата иска Инджов да остане в ареста, той е освободен. По-късно и домашният арест е заменен с подписка.

 

Негова съседка разказа, че е работил в полицията, след което се занимавал с различни строителни дейности. Към нея бил винаги внимателен и услужлив.

 

Жената разказва, че Инджов има добри отношения със съседите, а на нея помагал ежедневно.

Коментари

Новини Варна