IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
11:10 | 18 октомври 2020
Обновен: 19:54 | 18 април 2024

Пристигат противогрипните ваксини

Това заяви председателят на Асоциацията на собствениците на аптеки Николай Костов

По материала работи: Слав Велев
Пристигат противогрипните ваксини

„Понеделник най-вероятно ще има налични за продажба противогрипни ваксини в страната. 70 000 бройки ще бъдат разпределени по всички аптеки. Смятам, че ще изчерпят доста бързо, защото вече има записани хора". Това заяви председателят на Асоциацията на собствениците на аптеки Николай Костов, предава НОВА.

 

Той поясни, че за първи път има списъци за записани за ваксина. „Това е предизвикано от огромното желание и дефицитът. По-високи цени няма да има заради това", каза още Костов.

 

Костов посочи, че в аптечната мрежа няма недостиг на витамини. „Системата е много по-подготвена в сравнение с месец март. Сега има увеличено търсене на продукти за имунната система", добави председателят на Асоциацията на собствениците на аптеки.

 

Достатъчно са предпазните средства в аптеките, увери още Костов, като допълни, че в последните дни се забелязва ръст в търсенето на маски.

Коментари

Новини Варна