Офертите за почивка на Великден свършиха
Изгодните предложения били разграбени още през януари
Публикувана: 2 Apr 2015 | 11:53

Офертите за почивки по Великден са свършили. Това установи репортерска проверка на вестник „Черно море“ из сайтове за групово пазаруване и различни обяви.
На единия от интернет порталите имаше само две обяви, като първата бе премахната от оператора броени минути след нашето влизане в сайта. За другата оставаха още 30 минути до пълното й изтичане.
Хората отдавна се възползваха от намаленията за празника. Трудно ще откриете читаво предложение броени дни преди Великден, каза за „Черно море“ Велина Александрова, която работи в туроператорска фирма.
Александрова твърди, че много от клиентите са разграбили изгодните предложения още през януари. Българите се научиха отрано да планират почивките си, не само през летния сезон, но и за големи празници като Коледа и Великден, каза Велина Александрова.
По традиция повечето варненци, които искат да излязат извън града за Великден, предпочитат да изкарат светлия празник предимно в къщи за гости в Троянския или Еленския балкан, Жеравна.
Повечето къщи за гости отдавна са заети за Великден, показа проверка на „Черно море“. Ние имаме редовни посетители, които си резервират къщата още от предната година. При нас няма празно, каза Нина Лозева, която работи в къща за гости в една от махалите край Елена. Същото се случва и през лятото, както и за Коледа. От години не сме били свободни за празниците, допълни Нина.
Деян Балев

Коментари ( 0 )