„Черен регистър“ бори нелоялни бизнес практики
Управленското консултиране помага на организациите да подобрят своята работа
Публикувана: 19 Jun 2019 | 15:20

Своеобразен „черен регистър“ на нелоялните бизнес практики ще помогне на Българската асоциация на управленските консултантски организации да се справят с проблема и повишат качеството на предлаганите услуги. Това заяви Кристиана Казанджиева – член на УС на БАУКО, която добави, че членовете на асоциацията спазват етични стандарти в бранша, но поради зачестилите сигнали за измамни схеми в област Варна (а и в страната) се обсъжда и този въпрос.

 

Положителните тенденции в развитието на бизнеса се повлияват най-много от консултантските услуги в сферата на технологиите, където търсенето е динамично с оглед на процесите на дигитална трансформация във всички сфери, стана ясно още на информационното събитие, на което бяха показани добри практики от прилагането на консултантските услуги.

От тях се ползват не само частни фирми, но и общини, и държавни институции. Управленското консултиране помага на организациите да подобрят своята работа чрез независими и обективни съвети при оптимално използване на ресурсите, прилагайки стратегии за развитие, управление на производство, услуги, човешки ресурси, финанси и риск, информационни технологии др.

Кристиана Казанджиева

 

Борис Проданов

 

Още по темата: "Щрихи от утрото" - Какви възможности за финансиране предоставят различните оперативни програми?

Коментари ( 0 )