„Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг започват във Варна
Форумът, който се провежда за трета поредна година в мосркия град, стартира утре
Публикувана: 15 Oct 2019 | 11:21

 

На 16 октомври 2019 г., от 10:00 до 16:00 часа, в Рослин Димят във Варна, ще се проведе третото варненско издание на кариерния форум „Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и аутсорсинг“.

 

За младите хора тези срещи са най-лесният и достъпен начин да се срещнат с бизнеса и да направят своите първи стъпки в кариерата си. Посещението на форума е удобен и приятен начин младите хора да се запознаят с пазара на труда, предложенията на него и изискванията на фирмите. Така те ще са в състояние да вземат най-правилното и най-вече информирано решение за своето бъдеще.

 

Събитието ще събере на едно място студенти и млади специалисти с представители на 25  водещи български и международни компании, които търсят служители, с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите, комуникациите и Business Process Outsourcing (BPO). За да могат да извлекат най-голяма полза от посещението си на събитието, младите специалисти е добре да се подготвят предварително. В сайта на изложението е публикуван пълен списък с фирмите участници, съвети за подготовка и друга полезна информация.

 

„Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Златен спонсор на събитието е LiveArea.

 

За организатора JobTiger:

 

JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България, създаден през 2000 г.

 

След над 18 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. Ние имаме над 30 000 клиенти - работодатели и работим с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход.

 

Освен с портала за работа JobTiger.bg, компанията ни се гордее:

  • С пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа.
  • Да бъде най-големият организатор на кариерни събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“.
  • Специалистите в JobTiger провеждат множество HR събития, като HR Weekend, Business Leaders and HR MeetUP и HR and Business Leaders Summit.
  • Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) - първата компания в България, специализирана в HR одит.
  • През последните години компанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти, част, от които е единствената интегрирана услуга Employer Branding Power, която се организира съвместно с PR агенцията InterImage.

 

Пълният набор от услуги, които JobTiger предлага, можете да видите на JobTiger.net.

 

От 2016 година JobTiger е сертифициран и през 2019 година е ресертифициран по международния стандарт за управление на хора „Investors in People“,  с ниво „Silver“.

 

 

 

 

Коментари ( 0 )