IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Избрано
09:11 | 5 декември 2019
Обновен: 17:05 | 27 март 2024

ОбС – Варна, се събира днес за втората си сесия

Заседанието на местния парламент може да проследите от 9 ч. само в ефира на тв „Черно море“ и онлайн

По материала работи: Пламен Янков
ОбС – Варна, се събира днес за втората си сесия

Общинският съвет на Варна се събира за второто си заседание от новия мандат днес от 9 ч. в зала „Пленарна“. Дневният ред е от 4 точки. Предстои гласуване на новия правилник за работа на местния парламент. Проектът беше одобрен от специално създадената работна група за изработване на документа.


Комисията ще бъде част от тази за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество, като през мандат 2019 - 2023 г. ще носи отговорност и за връзките с гражданското общество.


Предстои да бъдат избрани зам.-председатели на Общинския съвет, както и председатели и членове на постоянни, временни и специализирани комисии.


Съветниците ще гласуват и годишните поименни награди на община Варна за студентите от висшите учебни заведения. Те ще бъдат наградени за празника им 8 декември.


Тези, както и други решения на ОбС – Варна, ще можете да видите в заседанието на местния парламент, което ще се излъчва от 9 ч. само в ефира на тв „Черно море“ и онлайн на www.chernomore.bg

Коментари

Новини Варна