IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
15:39 | 11 октомври 2018
Обновен: 04:09 | 19 април 2024

Зависи ли размерът на „мъжкото достойнство“ от расата?

И каква е идеалната му дължина според 52% от жените

По материала работи: Слав Велев
Зависи ли размерът на „мъжкото достойнство“ от расата?

Откакто пенисът се е появил на планетата, мъжете си го мерят и задават въпроси за него. И въпросите са предимно такива: "Абе, не е ли много малък?";"Сигурно не се обажда, защото ми е малък?"; "Наистина ли пък ми е толкова малък?". Абе, общо взето мъжете много се вълнуват от размера на пениса, независимо, че средният размер далеч не е титаничен (12-13 сантиметра).

 

Един от най-популярните митове, свързани с размера на пениса е връзката му с расовата принадлежност. Например хората с "афро" пред името имат по-големи размери, от европеидната и азиатската раса. Изследване, което е проведено през 2013 година (преди половин десетилетие) и публикувано в списание "Личност и личностни особености" се позовава на данни от 113 страни. "Афро" представителите средно разполагат с 16,07 см, европейците – 14,05 см, а азиатците с 10,95 см.

 

„С партньора ми правихме секс всяка сутрин и ето какво се случи“

 

Изследването има обаче една грешна особеност – мъжете сами посочвали размерите на пенисите си. Няма как да вярваме напълно на подобно изследване. За това сме склонни да вярваме на изследване, което е публикувано в научното издание "Международно списание за изследване на импотентността". Работата е там, че изследването се провежда в Бразилия с 627 мъже на възраст от 18 до 96 години. Пенисите се измерват от лекари и всички участници са разделени на "черни" и "бели". Резултатите "черните мъже" са средно с 16,5 см, а "белите" – 15,6.

 

Очевидно "афро" представителите водят, но разликата е доста по-малка.

 

Какво е секс по френски и има ли табута за французите?

 

Анкета пък, направена сред хиляди жени за техните сексуални предпочитания, доведе до шокиращи резултати. Според близо 50 000 дами, които са участвали в анкетата за перфектния размер на пениса, още няколко сантиметра не биха били излишни, но не е задължително правилото "колкото по-голям, толкова по-добре". Почти една трета (31%) са казали, че са напълно доволни от средната дължина, но преобладаващото мнозинство (52%), са заявили, че перфектният размер е 15-20 см.

 

Едни 3% твърдят, че "детският" размер от 5-10 см е идеален, но в същото време само 5% искат мъжкото "достойнство" да бъде по-голямо от 25 см - явно на жените действително им харесва пенис със среден размер. Относно типа тяло, който жените предпочитат, отговорите отново са изненадващи. Оказва се, че жените предпочитат мъж с малко коремче, а не такъв с изваяно във фитнеса тяло.

 

Знаците, че той не е сигурен в себе си като мъж

 

47% от анкетираните признават, че си падат по по-едри мъже. Други 19% заявяват, че нямат конкретен тип тяло, който харесват, но 34% са категорични, че не биха харесали любовник с наднормено тегло. Но най-важното нещо, което жените търсят в един мъж, е просто да бъде свестен човек. По-голямата част от жените (37%) заявяват, че искат мъжът да е грижовен, а за други 33% е най-важно мъжът да може да ги разсмива. Сексуалните умения също се класират доста високо сред женските приоритети, като почти една четвърт от жените (24%) ги избират като основен приоритет.

 

По материали от интернет

 

6 неща, които мъжете искат жените да знаят за секса

 

Коментари

Новини Варна