IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
10:38 | 25 април 2019
Обновен: 06:50 | 24 април 2024

Хороскопът ви за 25 април

Какво вещаят звездите за днешния ден

По материала работи: Пламен Янков
Хороскопът ви за 25 април

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 

Всеки ден в Tialoto.bg ще предлага хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.


Овен

Не е изключено да се усещате леко напрегнати. Не търсете причините извън себе си. Отнасяйте се мило към близките си. Всяка лоша дума казана от вас ще ги нарани, а вие дълго ще се чувствате недоволни от себе си.

 

Телец

Тонусът ви е стабилен и нищо не би могло да помрачи доброто ви настроение. Бъдете по-дълго време с любимите си хора. Само в тяхното обкръжение ще се чувствате добре.

 

Близнаци

Изненадите ще са свързани с любовните отношения, но няма гаранция че ще са приятни. Що се отнася до професионалните и финансови въпроси, с тях ще се справите с един замах. Буквално ще имате възможност да „разсечете гордиевия възел“.

 

Рак

Ситуацията на работното място ще е динамична, ще се случат промени. Лошото е, че ще са нееднозначни и непредвидими. Наблюдавайте останалите участници в процесите и преценявайте от кои случки можете да се възползвате и кога трябва да сте крайно предпазливи.

 

Лъв

Юридически въпрос, който засяга финансовите ви отношения ще получи решение днес. Ако се наложи да предприемете кратко пътуване не го отлагайте. Ще ви даде възможност да разширите бизнеса или влиянието си.

 

Дева

Нещата няма да се получават според предположенията ви, ситуацията ще е леко нервна. На преден план ще излязат няколко проблема и нито един няма да е по силите ви в конкретния момент. Не драматизирайте, помислете кой би ви помогнал най-ефективно и действайте с присъщата си последователност.

 

Везни

Няма да разполагате с достатъчно факти или информация, за да предложите решение на спорните въпроси. Опитайте се да обсъдите съмненията си с по-опитни приятели. Възползвайте се от препоръките им, дори да не пасват абсолютно точно към вашите казуси. Дистанцирайте се от интриги.

 

Скорпион

В последния ден преди празника ангажиментите на работното място ще са повече от обикновено. Няма да имате дори минутка за почивка, но за сметка на това успоредно с текущите занимания ще успеете да довършите и нещо изостанало. Ще получите висока оценка от партньорите си.

 

Стрелец

Сравнително спокоен ден. Няма да имате повод за сериозни тревоги. Заниманията ще са ви интересни и ще се справите с тях като на шега. Личните отношения напълно ще удовлетворят очакванията ви.

 

Козирог

От днес Плутон, който е във вашия знак отново тръгва в ретроградно движение. Не са изключени проблеми с шефа. Запазете спокойствие и си дайте време за размисъл преди да започнете да отстоявате разгорещено позициите си. Прибързаните действия ще са вредни.

 

Водолей

Възможно е да получите оферта за участие в краткосрочна форма обучение. Приемете я, ще научите интересни данни за развитието на вашата област. Знанията, получени сега ще ви вършат работа дълго време.

 

Риби

Чувствителността ви е изострена. Най-добре ще ви се получат интелектуалните занимания. Не идеализирайте нито хората, нито обстановката около себе си. Въздържайте се от излишни разходи.

Коментари

Новини Варна