Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2019 (ОВЕН)
През тази седмица ще ви ентусиазира едно предложение или нова възможност
Публикувана: 24 May 2019 | 0:01

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще ви ентусиазира едно предложение или нова възможност, но бъдете реалисти дали имате достатъчно умения, познания и ресурси за една такава промяна или новост в живота ви.

 

Парите, които повечето от вас ще получат през тази седмица ще дойдат предимно чрез работа, различни бизнес сделки, банкови преводи, пари от наем, пенсия, рента и др.

 

През тези седем дни може да очаквате гости в дома си, които могат и да нямат повод за да ви посетят. Вие също може да получите покана да гостувате в дома на приятели или роднини.

 

Тази седмица ви предстоят няколко сериозни разговора, тъй като ще възникне необходимост да вземете неотложни, но важни за бъдещето си решения.

 

Очакванията ви свързани със събития в живота на роднина могат да ви направят нервни, нетърпеливи, раздразнителни и несигурни.

 

Ще ви се наложи да се погрижите или да обсъждате здравословното състояние на роднина. Възможно е той или тя да предприемат лечение през тази седмица заради здравословен проблем.

 

През тази седмица вашето внимание ще бъде насочено предимно към нещата, които са важни за семейството ви.

 

Сега ще имате една благоприятна седмица за пътуване и за развитие на полезни за вас контакти с хора от друго населено място или държава. 

 

Мъжете Овен ще имат големи надежди и очаквания за постигане на важни резултати и успехи през седмицата.

 

Жените ще преминат през важен перидо от живота си. През тези седем дни ще вземете поне едно важно решение или ще приключите важен за вас ангажимент свързан със съдебна, юридическа или държавна институция.

Коментари ( 0 )