IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
00:09 | 24 май 2019
Обновен: 03:01 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2019 (СТРЕЛЕЦ)

Тази седмица ще ви изненада една непланирана придобивка за дома или семейството

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2019 (СТРЕЛЕЦ)

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще ви изненада една непланирана придобивка за дома или семейството. Възможно е да я получите благодарение на ваши роднини, но това не е задължително.

 

През тези седем дни ще ви изненада събитие или новина свързана с годеж, брак или друго голямо събитие от семеен характер.

 

През седмицата ще се преживее събитие или ще правите планове с хора отдалеч, с които ви предстои да се срещнете през това лято.

 

През седмицата ще преживеете интересно събитие свързано с дете или млад човек от кръга ви роднини или приятели: рожден ден, успех в училище или в кариерата и др.

 

През седмицата могат да възникнат неочаквани или по-големи разходи свързани с важни за дома ви неща.

 

През тези седем дни на изпитание ще бъдат подложени ваши приятелски отношения, с хора които в момента живеят в друго населено място.

 

Мъжете ще имат благоприятно време за уреждане на различни важни административни или финансови документи. Сега може да обсъждате ваш бъдещ професионален или бизнес договор и др.

 

Жените ще имат една изпълнена с комуникации седмица с хора от различните краища на света. Предстои ви да научите много интересни неща или да получите конкретна покана, на която трудно ще откажете.

Коментари

Новини Варна