IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
14:38 | 20 септември 2019
Обновен: 07:07 | 24 март 2024

Алек и Хилария Болдуин очакват още едно дете

Щастливата майка показва снимка на леко наедрялото си коремче

По материала работи: Слав Велев
Алек и Хилария Болдуин очакват още едно дете

Съпругата на холивудския актьор Алек Болдиун – Хилария, се похвали в Инстаграм с щастлива новина. Двойката очаква шестото си дете (пето за Хилария). Щастливата майка показва снимка на леко наедрялото си коремче и видео със сърцебиенето на бебето.

 

В началото на бременността Хилария се чувствала зле. „Още е твърде рано, но ние узнахме, че в мен расте малък човек. Звукът от неговото сърце ме кара да се чувствам щастлива – особено след загубата, която преживяхме през пролетта. Ние искаме да споделим радостната новина и не смятаме да крием моята бременност. В първите месеци се чувствах зле, поради постоянното гадене и сега не смятам да се правя, че се чувствам добре“, сподели тя. И моли медиите да не пращат папараци да я следят.

 

През изминалата пролет, тогава 35-годишната Хилария отново се похвали с щастлива новина. За съжаление, само седмица по-късно стана ясно, че е загубила бебето. Около половин година по-късно пожелаваме на щастливата двойка да стигне докрай и скоро да споделя снимки на бебешки крачета и усмивки.

 

 

Алек и Хилария Болдиун имат четири общи деца, а актьорът има още едно от брака си Ким Бейсинджър. 26-годишни по-младата Хилария е омъжена за Алек от 2012 г.

 

 

Dariknews.bg

Коментари

Новини Варна