IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
00:00 | 7 октомври 2019
Обновен: 14:59 | 25 март 2024

Годишен хороскоп за 2020 година - ОВЕН

2020 година ще бъде благоприятна за пътуване

По материала работи: manager
Годишен хороскоп за 2020 година - ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен, 2020-та година ще се запомни с много емоционални срещи и събирания свързани предимно с хора от кръга ви приятели, колеги, съседи или политически партньори. 


Това определено ще бъде година, в която ще създадете много нови познанства, приятелства или бизнес партньорства. 


Много добро развитие през годината ще имат новосъздадени романтични отношения, които определено ще имат перспективно развитие, ако вие им позволите това. 


Като цяло през годината развитието на вашите отношения с хора извън дома ви, ще зависят от вашите настроения, амбиции и цели. 


През тази година ще се опитате да реализирате своя старо неизпълнено желание, свързано с покупка на скъпо струваща или антикварна вещ. Възможно е да възобновите ваша идея, за покупка на стара къща или изоставен имот, които да възстановите според вашите виждания или култура. 


През тази година мнозина ще се зарадват на собственост, която ще получат чрез роднинските си връзки или чрез тези на брачния си партньор. 


Големите промени в живота ви ще се случат благодарение на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. През годината ще преживеете важни събития свързани с брат, зет или друг далечен роднина. Някои от тези събития обаче ще застрашат добрите ви отношения поради сблъсък на различни интереси, свързани със семейно имущество, грижи за възрастни родственици и други. 


Избягвайте да използвате хитрост или нелоялност в семейните си или брачни отношения, защото това може да застраши значително хармонията в дома ви. 


2020 година ще бъде благоприятна за пътуване, което ще бъде предварително добре обмислено и планирано. Най-вероятно то ще бъде свързано с някакъв вид работа или с бизнес, който вие или семейството ви притежавате. 


По-голяма част от радостните събития през годината ще са свързани именно с пътуване или с хора от различни разстояния. 


Една от по-големите изненади през годината ще бъде свързана с жена и сериозно предложение, което тя ще ви направи. То може да има отношение към вашите имотни интереси и планове, да е свързано с нова работа или бизнес, но също така може да бъде предложение за брак (колкото и странно да е). 


През тази година ще сте склонни да се стремите към ангажирането ви с работа или бизнес отношения, водени предимно от финансовите си интереси (по-висока заплата, по-добри печалби и други). 


През годината избягвайте да разчитате на обещания или думи на хора, които са от страна на брачния ви или романтичен партньор. Това особено важи за неща свързани с пари. 


Не са изключени разходи свързани с такива хора, поради техните здравословни или друг вид проблеми. 


През тази година основните стресови ситуации ще бъдат свързани с дете или с млади хора от семейството ви или с роднини. Възможно е те да са родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен или да не живеят с вас под един покрив. 


Тези от вас които имат партньор роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще преживеят трудни моменти свързани с тяхната работа, бизнес или здраве. 


2020 година няма да бъде лека година за брачните ви отношения, затова не си позволявайте изневери, нелоялност към партньора ви или други действия, които могат да застрашат брака ви. 


През годината трудни ще бъдат отношенията ви с майка или роднина по майчина линия, като причината за напрежението помежду ви ще бъде индивидуална, и трудно може да се характеризира с една - две думи. 


Една от големите изненади през тази година ще бъде свързана с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, който ще преживее съдбовна промяна, катарзис в живота си. 


2020 година ще бъде време на значителни промени в живота на мъжете Овен, които ще успеят да реализират почти всички свои планове свързани с нова работа, ново жилище, създаване на ново семейство.


Жените Овен определено ще преживеят няколко интересни момента, свързани с трудни решения, избор между няколко възможности или няколко предложения.

 

 

от astro.velida.net

 

 

Коментари

OccusMunc ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Sheeriaro ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Sheeriaro ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Sheeriaro ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна